beersdal org 2016 LinoTodaroMarasi
Beersdal nl Een website bouwen de hobby is ontstaan uit verveling en de drang om iets te doen, beter dan niets doen. Beersdal is een deel van de stad Heerlen met een verleden dat voor mij pas dertig jaar oud is. De toekomst in Beersdal is een beetje wat je er van weet te maken. Ik woon hier graag en al 28 jaar plus nu, Ik kom vanuit Sittard naar Heerlen en ver daarvoor ge├»mporteerd uit Lisse. Import is een beladen woord aan het worden in de Eu en 2016, Europa de terugkeer van de armoede Het ikke ikke en de rest ...Ziet maar, kortom makkelijker word het niet Al dacht mijn vader zaliger daar in 1970 nog heel anders over. Nu bekijkt men website's veel via o.a. De resolutie van een GSM scherm, dat heeft wel wat teweeg gebracht in het ontwerpen van een site Gsm rond de 320 pixel, een Tablet 730 pixel en de standaard pc 1280 pixel-plus. Met die info ben ik aan de slag gegaan, eens kijken hoe Beersdal nl  zich gedraagt op meerdere scherm formaten
Gezocht
Deze zeer mooie kater
Justin word al vermist per jan 2016 Meer info Klik op de foto Thx
Justin word al vermist per jan 2016 Meer info Klik op de foto Thx
Gezocht
Deze zeer mooie kater
Lino Todaro Marasi

Een verhaal met de weg van Milano naar Nederland en mijn schilder werken. Ik ben in Nederland aangekomen toen ik zeventienjaar was. Mijn werkgever in Italie was de Fam van Belfi, eigenaar van de ijssalon La Venezia in de Akerstraat te Heerlen.

Bij La Vanezia kon ik werken en wonen. Mijn passie toen was muziek, en speelde in een band in Heerlerheide, met muziek van Jimmy Hendrix en de Cream. Nadat ik weer een periode terug naar Italie was geweest in Monte Carlo en Milano ben ik in 1973 terug in Nederland gekomen. Ik werd gecharmeerd door het surrealisme van Salvador Dali, Magritte en Carel Willink en ben zelf toen gaan schilderen. Twee van mijn grote passies toen en nu zijn schilderen en gitaar spelen. Passies die veel te weeg brengen, veel schilderen met exposities in Nederland en Belgie en vaak optredens met muziek. Ik geniet van beide passies.
Copyrights (c) by beersdal nl